Bestuur

Het bestuur is belast met het besturen van de stichting en bestaat minstens uit 5 bestuursleden. Eventueel kunnen (deel)taken en werkzaamheden gedelegeerd worden aan een directie of secretariaat. Bestuursvergaderingen worden ten minste eenmaal per jaar gehouden.

Het bestuur kan een commissie van advies instellen om te adviseren over instellingen, projecten en/of personen welke voor steun door de stichting in aanmerking kunnen komen. Het bestuur bepaalt de samenstelling en de werkwijze van deze commissie. Bestuurders worden niet beloond; eventuele kosten worden vergoed.

Momenteel bestaat het bestuur uit de volgende personen:

– A.J. van Dijke (voorzitter)

– B. van Dijke – Bleijenberg (secretaris)

– J.L. van den Heuvel

– J. Kreijkes

– L. Verwijs (penningmeester)

– C. van Weelden

 

A.J. van Dijke (voorzitter)

Arjan van Dijke is oprichter en algemeen directeur van DB KeukenGroep. Daarnaast houdt hij zich nog bezig met de export van landbouwmachines naar Oekraïne en heeft hij diverse bestuursfuncties in stichtingen en goede doelen.

 

 
B. van Dijke – Bleijenberg (secretaris)

Als vrouw van Arjan van Dijke is Dineke van Dijke – Bleijenberg op de achtergrond betrokken bij het reilen en zeilen binnen DB KeukenGroep.

 

 
 

J.L. van den Heuvel

De ondernemer Jan van den Heuvel is actief binnen de Aardappel-, Groente- en Fruitbranche. Ook heeft hij tal van nevenfuncties in raden van bestuur in tal van branches.

 

 
 

J. Kreijkes

Als oprichter van Ankersmid, een groep bedrijven die actief zijn op het gebied van procesanalyse en laboratoriumanalyse-apparatuur, heeft Jan Kreijkes veel ervaring in nationaal en internationaal ondernemen.

 

  Jan Kreijkes
L. Verwijs (penningmeester)

Leo Verwijs is hoofd boekhouding bij DB KeukenGroep en heeft hierdoor grote kennis van de financiële materie.

 

 

 

 

 
C. van Weelden

Carsten van Weelden is oprichter en DGA van het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV).