Veluwe Hulp Konvooi

Doneer een VHK voedsel-, verzorgings- of medisch pakket!

De noodsituatie in Oekraïne is nog steeds niet voorbij. Vooral nu het winter is, hebben veel Oekraïners het zwaar. Door de inflatie zijn veel levensbehoeften, zoals voedsel en persoonlijke verzorgingsmiddelen, niet te betalen. De werkgelegenheid en lonen zijn laag, waardoor Oekraïners geen geld overhouden voor deze basisbehoeften.

Wat voor ons zo normaal is, kan voor een Oekraïner een groot verschil maken. Daarom hebben wij voedsel-, verzorgings-, en medische pakketten samengesteld. Een klein pakket kost 25,- euro, een groot pakket 50,- euro.

Hieronder kunt u gemakkelijk doneren voor de VHK pakketten. Uw donatie is 100% bestemd voor de inkoop van pakketten. De inhoud wordt deels in Nederland aangeschaft en wordt in Oekraïne aangevuld, waarna de pakketten worden uitgedeeld aan de lokale bevolking.

Maakt u het verschil?

VHK Voedselpakket
VHK Verzorgingspakket

HOE WERKT HET?

U helpt door één of meerdere pakketten te doneren. U kiest hieronder ‘Gift VHK Voedselpakket’, ‘Gift VHK Verzorgingspakket’ of ‘Gift VHK Medisch pakket’. Daarna kiest u een bedrag. U doneert aan Stichting Metadidomi, waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is. U ontvangt een bevestiging van uw donatie. 

Bedrag