Acties voor Metadidomi

De afgelopen periode zijn er op diverse locaties acties en inzamelingen geweest voor stichting Metadidomi. Het is geweldig om de betrokkenheid te zien van zoveel mensen bij ons werk en bij de nood in Oekraïne. We zijn ontzettend dankbaar voor de bedragen die we in ontvangst mochten nemen en willen ook op deze plek alle vrijwilligers en scholieren die zich hiervoor hebben ingezet, heel hartelijk danken!

De kelderverkoop in Alblasserdam bestemde de maandopbrengst van maart voor het werk van stichting Metadidomi. We ontvingen van hen een bedrag van 5.072,- euro voor noodhulp in Oekraïne. Leander van Gorsel hield een korte presentatie over het werk van de stichting, waarna het bedrag symbolisch werd overhandig door medewerkers van de kringloopwinkel.

Ook de kringloopwinkel  Wateringen-Kwintsheul deelde royaal van hun opbrengsten aan allerhande goede doelen. Stichting Metadidomi ontving van hen – via de diaconie van de Hervormde Gemeente – een cheque t.w.v. 2500,- euro.

Op het Calvijn College in Tholen werd op een actiedag meer dan 5500,- euro opgehaal voor het werk stichting Metadidomi. Alle scholieren hartelijk dank voor hun inzet!

Wilt u ons werk ook steunen met een actie? Neem contact met ons op. Het is mogelijk om een specifiek doel te kiezen voor uw actie en indien mogelijk verzorgen wij graag een korte presentatie.